TERMÉKEK

AUTÓS PROJEKTOROK

Az erő
semmit sem ér,
ha nincs irányítva!

A projektor egy optikai rendszer, melynek segítségével a szórt fény szinte nullára csökkenthető. Az optikailag teljesen tiszta lencse csak autónk elé, és nem a szembejövő szemébe juttatja a fényt.

Így tehát vakításmentesen közlekedhetünk, miközben projektorunk kiváló világítási teljesítményt nyújt!
Kínálatunkban kedvező árú és minőségi, garanciális projektorokat talász, melyeket akár meg is vásárolhatsz, de teljes körű szolgáltatásunk keretében beépítjük autódba. Részletekkel, rendeléssel kapcsolatban keress bennünket telefonon!

megoldas_rfh_fotoauto_vilagitascsere7

Xenon termékek

Kínálatunkban csak a legjobb xenon termékek szerepelnek, melyek minősége vetekszik a gyári rendszerekével, sőt sok esetben felül is tudja múlni azokat! A 35 wattos és 55 wattos elektronikákon kívül a CAN BUS rendszerű autókban is kifogástalanul működő egységek a legmodernebb digitális vezérléssel rendelkeznek.

xenon_projektor-10xenon_projektor-111

FX-R 3" Xenon projektor


Tekintélyes méretű bi-xenon projektor precíz mechanikával és nagy fényerővel! Lézer élességű és nagyon széles vetítési képe, 3″-os optikailag tiszta lencséje emeli a legtöbb bi-xenon projektor fölé. D2S foglalattal rendelkezik, így a gyári minőségű xenon csövekkel is használható. Nagyméretű (pl. H4) foncsorokba építhető be, de sok gyári projektor kiváltására is jó megoldás!

xenon_projektor-2.5xenon_projektor-111

FX-R 2.5" Xenon projektor


Nagyméretű bi-xenon projektor, az FX-R 3″-hoz hasonlóan precíz mechanikával és fényerővel rendelkezik. Lézer élességű, széles vetítési képe, valamint 2,5″-os optikailag tiszta lencséje miatt kitűnő választás! D2S foglalattal rendelkezik, így a gyári minőségű xenon csövekkel is használható!


xenon_projektor-4xenon_projektor-5

Q5 3" Xenon projektor


Az egyik legjobb Bi-Xenon projektorunk D2S és D1S foglalattal! Szinte minden gyári projektor helyére beépíthető a mérete miatt. Hella, AL projektorok cseréjéhez ideális választás! Gyári xenon rendszer esetén nem kell lecserélnünk az elektronikát és xenon csöveket.


xenon_projektor-Q5 2.5xenon_projektor-Q5 2.5″

Q5 2.5" Xenon projektor


A Q5 3″-os változatának kistestvére, méretét meghazudtoló fényerővel és vetítési képszélességgel! D2S és D1S csövekkel egyaránt használható bi-xenon projektor. Kitűnő választás a 2,5-3”-os gyári halogén vagy xenon projektorok cseréjére! A legideálisabb vetítési kép jellemzi.


xenon_projektor_Q5 H4 3xenon_projektor_Q5 H4 3_2

Q5 H4 3" Xenon projektor


Kifejezetten H4-es halogén fényszóróba építhető Bi-xenon projektor D2S foglalattal! Az autó foncsorának átalakítása nélkül beszerelhető. Ideális a nagy H4-es foncsorral rendelkező autókhoz (pl. Toyota Landcruiser, Ford Ranger, Toyota Hilux stb.)


xenon_projektor_Q5 H4 3xenon_projektor_Q5 H4 3_2

Q5 H4 3" Xenon projektor


Kifejezetten H4-es halogén fényszóróba építhető Bi-xenon projektor D2S foglalattal! Az autó foncsorának átalakítása nélkül beszerelhető. Ideális a nagy H4-es foncsorral rendelkező autókhoz (pl. Toyota Landcruiser, Ford Ranger, Toyota Hilux stb.)


xenon_projektor_MINI H1 2.5xenon_projektor-2

MINI H1 2.5" Xenon projektor


H1-es foglalatú Bi-xenon projektor, melyet halogén izzóval és xenonnal egyaránt használhatunk. H7 és H4 foncsorba átalakítás nélkül beépíthető. Kis mérete, 2,5″-os lencséje, rendkívül kedvező ára és hihetetlen fényereje teszi vonzóbbá sok gyári projektorhoz képest.

XENON TRAFÓK

A xenon trafó a xenon csövek meghajtására szolgáló elektronika. Egy jó trafó legfőbb tulajdonságai a "slim", azaz vékony ház, a digitális vezérlés, a feszültségfigyelés, a stabil és valós kimenő teljesítmény, a váltakozó áramú (AC) xenon cső meghajtás, a stabil és gyors működés. Az általunk forgalmazott elektronikák pontosan ilyenek!

N35 CAN BUS Xenon trafó


Kifejezetten gyári CAN-BUS-os járművekhez tervezett xenon trafó! Több modern autó (BMW, Mercedes, Volvo, Saab) tűimpulzusokkal ellenőrzi az izzóhibát, ezáltal villog, nem gyújt be, nem működik az utólagosan telepített xenon szett. A CAN-BUS trafó ezt a jelenséget hivatott kiküszöbölni.


N5(55W) Xenon trafó


Ha az erő és a precizitás a fő szempont, ez a trafó tökéletes választás! Az N5 egy valós, 55W kimenő teljesítményű, digitális, gyorsgyújtású, AC vezérelt elektronika a maximális fényerő eléréséhez. 35W-os csövekkel is üzemeltethető!


N3(35W)Xenon trafó


Normál 35W teljesítménnyel rendelkező gyorsgyújtású trafó, mely szintén rendelkezik az összes modern elektronika tulajdonságával! A “gyári jellegű” megoldások kedvelőinek ajánljuk!Kiegészítők

Kiegészítőink között minden olyan terméket megtalálsz, amire a lámpaépítéshez szükséged lehet. Ragasztók, csatlakozók, relés kötegek, ellenállások, vezérlő elektronikák széles választékával várunk műhelyünkben!

parallax background
 
KAPCSOLATFELVÉTEL

Hívj minket és foglalj időpontot!

Ha kérdésed van autód világításával, lámpáid korszerűsítésével kapcsolatban,
keress bátran bennünket telefonon!

+36 30 243 9626