Nem vagy elégedett autód világításával?

Ha látni szeretnéd az utat sötétben és esős időben is, ha feldobnád autód, fényszóróid kinézetét…

Látogass el a Retrofit Headlights műhelyébe! Mi kiváló minőségű, megbízható, kedvező árú projektorokat, xenon és LED termékeket építünk be autódba, hogy biztonságban érezd magad az utakon sötétben, esőben és ködben is! Rossz látási viszony nem létezik, csak rossz világítás!

Az autógyárakban sajnos még mindig jellemző a kissé elavult halogén izzós fényszórógyártás. A felsőkategóriás autók gyártói már részben túlléptek a hagyományos technikán, de még így is bőven találunk bennük halogén izzós fényszórókat, mivel a gyári xenon szettek ára rendkívül magas.

Emiatt sok vásárló dönt úgy: „Jó lesz nekem a halogén lámpa is!” Valóban jó, míg be nem sötétedik, és el nem kezd esni az eső! Szürkületet követően és rossz időjárási körülmények között ugyanis alig látni valamit az utakon hagyományos, halogén izzós fényszórókkal. Az utólag beépíthető xenon projektorok erre nyújtanak elérhető megoldást!

Az autók fényszóróinak átépítése, utólagos javítása – mint sok más autós őrület – Amerikából indult. Mostanra már elérte Európát és Magyarországot is. A korábban „kiváltságnak”, egyedi designnak számító kékes-fehér színű xenon lámpás járművek ma már egyre gyakoribbak az utakon. Sőt, az autós világítástechnikában is megjelentek a hosszú élettartamú, modern LED-es fényszórók.

A Retrofit Headlights többéves tapasztalattal, hosszú teszteléssel töltött idő után bátran ajánlja termékeit!

rfh01

Miért jobb egy projektoros fényszóró a hagyományosnál?

Mert a projektor magasabb hatásfokkal hasznosítja az előállított fényt, és sokkal szélesebben, erősebben világít, mint a hagyományos foncsoros fényszóró. A projektor homogén fényeloszlást eredményez a teljes vetítési képen belül, az úton és az út mellett is. Teljesen vakításmentes, így nem zavarja a többi közlekedőt. A projektor használatával lényegesen hamarabb észlelhetők az úton és az út mellett lévő akadályok, úthibák, kivilágítatlan kerékpárosok.

Milyen típusú fényszórókba építhető be a projektor?

Szinte minden autó lámpájába beszerelhető, legyen szó akár gyárilag projektoros vagy foncsoros lámpatestről. A projektor a tompított és távolsági fény funkcióit is ellátja. A régebbi autók esetében a lámpabura üvegből készült, ahol az azon lévő barázdák irányítják a fényt. Ezekben a járművekben optikailag tiszta, teljesen átlátszó burát kell készíteni, hogy a projektor vetítési képét ne befolyásolja!

Melyik projektort, xenon szettet válasszam?

Egy megfelelően összeválogatott projektor-xenon rendszerrel valóban olyan világítás érhető el autónkban, hogy szinte várjuk a sötétedést, az esti vezetést! Rengeteg xenon szett és projektor található a piacon, de valóban nem mindegy, hogy milyen minőségűek, hogyan vannak illesztve egymáshoz! Hiába jó a projektorunk, ha egy rossz fókuszpontú xenon csövet rakunk bele. Minden rendszer olyan erős, mint a leggyengébb alkotóeleme!

xenon projector2
kep0 (4)
led_autos