A xenon trafó a xenon csövek meghajtására szolgáló elektronika. Egy jó trafó legfőbb tulajdonságai a "slim", azaz vékony ház, a digitális vezérlés, a feszültségfigyelés, a stabil és valós kimenő teljesítmény, a váltakozó áramú (AC) xenon cső meghajtás, a stabil és gyors működés. Az általunk forgalmazott elektronikák pontosan ilyenek!

N35 CAN BUS xenon trafó

Kifejezetten gyári CAN-BUS-os járművekhez tervezett xenon trafó! Több modern autó (BMW, Mercedes, Volvo, Saab) tűimpulzusokkal ellenőrzi az izzóhibát, ezáltal villog, nem gyújt be, nem működik az utólagosan telepített xenon szett. A CAN-BUS trafó ezt a jelenséget hivatott kiküszöbölni.

N5 (55W) xenon trafó

Ha az erő és a precizitás a fő szempont, ez a trafó tökéletes választás! Az N5 egy valós, 55W kimenő teljesítményű, digitális, gyorsgyújtású, AC vezérelt elektronika a maximális fényerő eléréséhez. 35W-os csövekkel is üzemeltethető!

N3 (35W) xenon trafó

Normál 35W teljesítménnyel rendelkező gyorsgyújtású trafó, mely szintén rendelkezik az összes modern elektronika tulajdonságával! A “gyári jellegű” megoldások kedvelőinek ajánljuk!

F3 (Fast Bright, 35W) xenon trafó

Normál 35W teljesítménnyel rendelkező gyorsgyújtású trafó, mely ugyancsak rendelkezik az összes modern elektronika tulajdonságával! Szintén a “gyári jellegű” megoldások kedvelőinek ajánljuk!

X3 (Fast Bright,CAN BUS) xenon trafó

35W-os CAN BUS elektronika, mely a “válogatós” autókhoz nyújt megoldást! Nincs vibrálás, váratlan lekapcsolódás, izzóhiba visszajelzés a műszerfalon! Kiváló alternatíva számos Volvo és BMW típushoz!

HX (50W CAN BUS) xenon trafó

A CAN BUS elektronikák non plus ultrája! Sok jármű esetében ez az egyetlen hibamentesen üzemelő trafó, valós 50W teljesítménnyel! Ha nem elég a 35W, de a világítási rendszer igényli a CAN-es elektronikát, akkor ez a legjobb választás!