Xenon projektorok

Az erő semmit sem ér, ha nincs irányítva!

A projektor egy optikai rendszer, melynek segítségével a szórt fény szinte nullára csökkenthető. Az optikailag teljesen tiszta lencse csak autónk elé, és nem a szembejövő szemébe juttatja a fényt. Így tehát vakításmentesen közlekedhetünk, miközben projektorunk kiváló világítási teljesítményt nyújt!

Tekintélyes méretű bi-xenon projektor precíz mechanikával és nagy fényerővel! Lézer élességű és nagyon széles vetítési képe, 3″-os optikailag tiszta lencséje emeli a legtöbb bi-xenon projektor fölé. D2S foglalattal rendelkezik, így a gyári minőségű xenon csövekkel is használható. Nagyméretű (pl. H4) foncsorokba építhető be, de sok gyári projektor kiváltására is jó megoldás!

Nagyméretű bi-xenon projektor, az FX-R 3″-hoz hasonlóan precíz mechanikával és fényerővel rendelkezik. Lézer élességű, széles vetítési képe, valamint 2,5″-os optikailag tiszta lencséje miatt kitűnő választás! D2S foglalattal rendelkezik, így a gyári minőségű xenon csövekkel is használható!

Az egyik legjobb bi-xenon projektorunk D2S és D1S foglalattal! Szinte minden gyári projektor helyére beépíthető a mérete miatt. Hella, AL projektorok cseréjéhez ideális választás! Gyári xenon rendszer esetén nem kell lecserélnünk az elektronikát és xenon csöveket.

Ha már unod a kerek lencsés projektorokat, íme egy új formavilág! D2S foglalatú, szögletes lencséjű bi-xenon projektor a hozzá illő burkolattal! Szögletes, “kocka” típusú lámpákban igen jól mutat! H4 izzó helyére farigcsálás nélkül beépíthető!

Kifejezetten H4-es halogén fényszóróba építhető bi-xenon projektor D2S foglalattal! Az autó foncsorának átalakítása nélkül beszerelhető. Ideális a nagy H4-es foncsorral rendelkező autókhoz (pl.: Toyota Landcruiser, Ford Ranger, Toyota Hilux, stb.)

A Q5 3″-os változatának kistestvére, méretét meghazudtoló fényerővel és vetítési képszélességgel! D2S és D1S csövekkel egyaránt használható bi-xenon projektor. Kitűnő választás a 2,5-3”-os gyári halogén vagy xenon projektorok cseréjére! A legideálisabb vetítési kép jellemzi.

H1-es foglalatú bi projektor, melyet halogén izzóval és xenonnal egyaránt használhatunk. H7 és H4 foncsorba átalakítás nélkül beépíthető. Kis mérete, 2,5″-os lencséje, rendkívül kedvező ára és hihetetlen fényereje teszi vonzóbbá sok gyári projektorhoz képest.